Werkplekbeheer

Techniek altijd laten aansluiten, geen beheerskosten, de zekerheid van een veilig beheerde omgeving.

De belangrijkste reden is om werkplekbeheer uit te besteden is misschien wel dat het tijd vrijmaakt om de eigen IT afdeling nog beter in te zetten voor innovatieve projecten die de business ondersteunen. Beheer, monitoring en serviceverlening aan gebruikers zijn belangrijke basisonderdelen van het werkplekbeheer door Nextlevel ICT.

Werkplekbeheer is voor ondernemers die zich realiseren dat je sneller groeit als je vooral met je eigen vakgebied bezig kunt zijn en medewerkers focus laat houden op datgene waar het geld mee verdiend wordt. ICT is ons vak en we zorgen ervoor dat onze klanten zich er geen zorgen meer over hoeven te maken.

  • Volledig gemanagede werkplekken zonder eigen beheerskosten.
  • Continue monitoring van de beschikbaarheid van netwerken en applicaties.
  • Proactief meedenken van Nextlevel ICT specialisten.
  • Periodieke rapportages en adviezen.
  • Een unieke transparante manier van aanbieden.

Wat het managen van werkplekken kost?
Bij Nextlevel ICT doen we er niet moeilijk over. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je ons beheer wilt hebben, maar proactief monitoren en asset management zijn altijd inclusief! Dit kan al vanaf € 2,90 per werkplek. Voor slechts € 18,- per maand per werkplek voeren wij naast het monitoren en assetmanagement ook het prefentief onderhoud op je machine uit. Duidelijkheid, helderheid en transparantie is waar we voor staan.

Nog meer verheldering nodig?
De werkzaamheden rondom werkplekbeheer zijn uitgebreid en uitvoerig. Voor het complete overzicht kunt u hier onze prijslijst downloaden met betrekking tot werkplekbeheer en onze services om gebruikers nieuwe toepassingen professioneel te laten gebruiken.