Veilig je wachtwoorden bewaren met MyGlue

Met MyGlue kun je jouw wachtwoorden veilig bewaren. Het programma geeft je 1 centrale plek waar je jouw wachtwoorden in opslaat.

Heb jij voor je gevoel ook honderden wachtwoorden om te onthouden? Voor elk account moet je weer een nieuw wachtwoord bedenken. Daarnaast moet je ook nog om de zoveel tijd je wachtwoorden wijzigen. Overal hetzelfde wachtwoord gebruiken is geen oplossing; dat is totaal niet veilig. Maar hoe onthoud je nou welke verschillende wachtwoorden je hebt en bij welke applicatie welk wachtwoord hoort? Met MyGlue wordt dit simpel.

Bescherm je wachtwoorden tegen virussen en hacks

Waar heb jij je wachtwoorden nu vastgelegd? Veel mensen zetten hun wachtwoorden in een Excelbestand dat verstopt staat op de computer of op een USB-stick. Anderen gebruiken een notitieblok om de wachtwoorden in bij te houden. Hoewel de meesten weten dat dit niet veilig is, moeten de wachtwoorden toch ergens opgeslagen worden voor de zekerheid. Dit brengt echter twee risico’s met zich mee:

  1. Je hebt alleen toegang tot je wachtwoorden vanaf een specifieke werkplek of met die ene USB-stick.
  2. Het raakt makkelijk kwijt.
  3. Het maakt je kwetsbaar voor virussen en hacks.

MyGlue beveiligt je wachtwoorden in de cloud

Met MyGlue kun je jouw wachtwoorden veilig bewaren. Het programma geeft je 1 centrale plek waar je jouw wachtwoorden in opslaat. MyGlue is beveiligd in de cloud van Amazon en wordt regelmatig geüpdatet, zodat ongewenste toegang tot jouw wachtwoorden wordt voorkomen. Daarnaast is MyGlue overal en altijd beschikbaar omdat het draait in de cloud. Zo ben je niet meer afhankelijk van dat ene papiertje of die ene computer waar je wachtwoorden op staan.

Zo werkt MyGlue

MyGlue open je met een wachtwoord, maar dit is dan ook meteen het enige wachtwoord wat je moet onthouden. Vanaf Myglue plak je jouw wachtwoorden simpel in de juiste applicaties of websites. Zo hoef je je wachtwoorden niet zelf te onthouden en in te typen.

Dus ben jij al die wachtwoorden zat en wil je hier een veilige oplossing voor?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen je precies hoe je dit kunt implementeren en in gebruik nemen.

030 - 602 46 45

Deel dit bericht: