Samen aftellen naar zorgeloos werken

Ondernemen is wat je doet om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Zelf aan het stuur blijven van jouw business, maar dan wel met de juiste technologie erachter als aandrijving. Je moet er op kunnen vertrouwen dat het werkt als je bijvoorbeeld een nieuw idee wilt lanceren of een andere wereld wilt veroveren. Lukt het om dat zorgeloze gevoel te hebben? Vijf, vier, drie, twee, een…

De realiteit

Je kunt symbolisch aan de grond zijn blijven staan of wellicht ben je wel in een ongewenste richting geschoten. De belangrijkste oorzaak hiervan is bekend; de coronacrisis. Organisaties die het flex- en onlinewerken niet goed voor elkaar hadden stonden plotseling voor een grote uitdaging om de continuïteit in het samenwerken te behouden. Plannen of ideeën konden niet altijd op tijd worden uitgevoerd, omdat er geen toegang was tot alle benodigde documenten en applicaties, zoals klant- of administratieve systemen, op de thuiswerkplek.

Tegelijkertijd biedt dat een enorme kans. Samen aftellen naar een zorgeloze ICT betekent dat je het juist nu voor elkaar moet hebben. De wereld om ons heen is blijvend veranderd. Thuiswerken, op kantoor werken, op een parkeerplaats online vergaderen vanaf de smartphone is allemaal mogelijk. Daar zou je geen zorgen over moeten hebben. De technologie is er en je hoeft je er, wat ons betreft, zelf niet mee bezig te houden.

7 x zorgeloze ICT

Een zorgeloze ICT betekent dat de automatisering, op kantoor of de thuiswerkplek, het gewoon doet. Daarbij kun je als onder andere rustig slapen vanwege het volgende:

  1. Voor klanten is jouw organisatie altijd bereikbaar, zelfs 24/7.
  2. Medewerkers weten van elkaar wat ze doen en wat hen bezighoudt.
  3. Volledig beheerde en gemonitorde werkplekken, zodat je inzicht hebt in wie wat doet.
  4. Altijd en overal samenwerken, met snelle verbindingen op elke werkplek.
  5. Geen zorgen meer over cybersecurity, omdat dat gewoon geregeld is.
  6. Data die alleen met je meeverhuisd als dat nodig is. Dat scheelt onnodige opslag.
  7. Duidelijke kosten zonder verrassingen.

Wat kun je van ons verwachten?

“Drie, twee, een….nul!” Wij lanceren vandaag een nieuwe manier van communiceren. Twee keer per maand zullen wij ingaan op relevante onderwerpen die interessant zijn voor ondernemers om, door middel van ICT of andere slimme zaken, tot grote hoogte te stijgen.

Nextlevel ICT | Are you ready for IT?

Deel dit bericht: