NSS Den Haag

Nextlevel ICT verzorgt IT voor Koreaanse pers tijdens NSS Den Haag.

Tijdens de Nucleair Security Summit in Den Haag maart 2014 heeft Nextlevel ICT de voltallige Koreaanse pers voorzien van ICT.
Tijdens de NSS kwamen 53 wereldleiders bijeen om te praten over het beleid tegen nucleair terrorisme.
In New Babylon Meeting Center te Den Haag werd er speciaal voor de dagen op en rondom de nucleaire top bijeenkomst het volgende aangelegd:

  • Stroom voor 120 werkplekken
  • Dataverbindingen voor 120 werkplekken
  • Gemanaged enterprise netwerk met dedicated bandbreedte per ruimte
  • Internationale en nationale TV op 6 schermen
  • Internetverbinding met zeer hoge capaciteit om tv beelden snel naar Korea te kunnen sturen

Gedurende het evenement moest alles probleemloos werken zodat de Koreaanse pers snel het nieuws naar de andere kant van de wereld kon brengen. Dankzij de expertise van de netwerk engineers van Nextlevel ICT is dit gerealiseerd.
De klant wilde gezien het belang van de nucleaire top voor Korea 100% zekerheid dat er in geval van enige problemen er direct een oplossing voorhanden zou zijn. Het continu monitoren van de netwerkomgeving door Nextlevel verhinderde bepaalde problemen te ontstaan.
Tevens waren engineers van Nextlevel 24 uur per dag tijdens evenement aanwezig om de organisatoren en de leden van de Koreaanse pers bij te staan. Dat achteraf bleek dat er geen beroep op deze ondersteuning gedaan is, geeft de kwaliteit van het aangeboden netwerk weer.