Online werken in een flexibele omgeving

Werken in een flexibele werkomgeving, passend bij ieders werkzaamheden, tegen duidelijke kosten.

Betekent flexwerken dat je ’altijd en overal’ met Microsoft Office 365 kunt werken of is het die extra stap, waarbij het plaats- en tijdonafhankelijk werken om alle applicaties gaat? Dat is wat ons betreft “The Next Level”. Waar je naartoe gelanceerd wilt worden heeft met specifieke wensen en eisen te maken. Iedere onderneming is immers uniek. Daarom hebben we er een duidelijk en helder stappenplan voor ontwikkeld. Zodat je weet waar je staat, naar welke bestemmingen we samen toegaan en hoe je toekomstbestendig blijft.

Flexwerken is de oplossing voor elke ondernemer die wil dat medewerkers nog efficiënter, productiever en slimmer gaan samenwerken. Dat doen we door prioriteit te geven aan de business processen en allereerst individuele behoeften volledig in kaart te brengen. Met als resultaat dat gekozen oplossingen geen ballast zijn, maar altijd de flexibele werkprocessen ondersteunen.

  • Stapsgewijs klaarmaken voor lancering.
  • Samenwerken in de Cloud, met Microsoft Office 365 en Azure.
  • Alle hardware, van printer tot tablet, vanuit één leverancier.
  • Klantcommunicatie vanaf alle werkplekken met vaste en mobiele telefonie.
  • Goed werkende en veilige verbindingen, ook vanaf de thuiswerkplek.

Onze flexibele werkplekken zijn anders
Klanten waarderen onze aanpak. We brengen de huidige situatie in kaart voor wat betreft gebruikte techniek, lopende contracten en bijbehorende kosten. Samen bepalen we welke functionele eisen er zijn voor de toekomst en welk platform geschikt is om toekomstbestendig te transformeren. Met een adviesrapport maken we duidelijk hoe we jouw bedrijf gaan lanceren.

Zullen we de eerste stap zetten?
Voor slechts € 249,00 exclusief btw, doen we een intake en brengen we middels deskresearch de bestaande contracten en bijbehorende facturen in kaart om een goede startpositie te bepalen.

Of alvast samen de reisbestemming bepalen?
Met de workshop “Visie & Budget” bepalen we samen de reisbestemming en doen we tevens een gap analyse om ervoor te zorgen dat de juiste brandstof meegaat op de nieuwe reis. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 999,00, exclusief btw.