Digitale veiligheid

Ondernemen zonder zorgen, een compliant werkgeving, gewapend zijn tegen cyberaanvallen

Wat “The Next Level” van digitale veiligheid is? Wat ons betreft is dat het besef dat bedrijven security zekerheid nauwelijks meer alleen kunnen realiseren. Helaas is er, gezien het toenemende aantal cyberaanvallen, hoogwaardige kennis en expertise voor nodig. Ook hier zijn we duidelijk; ondernemers mogen niet wakker liggen over alles wat met security te maken heeft! De gevolgen van cyberaanvallen kunnen echter ook aanzienlijke boetes opleveren bij de Autoriteit Persoonsgegevens als er privacygevoelige data bewust of onbewust zijn weggelekt.

Onze oplossingen rondom digitale veiligheid zijn gemaakt voor ondernemers, managers en medewerkers die met een veilig en gerust gevoel willen samenwerken in een digitale omgeving die beveiligd en compliant is aan de wetgeving.

  • Beveiliging van hardware, sofware en bedrijfsprocessen.
  • Veilig gebruiken van applicaties door Multi Factor Authentication (MFA).
  • Bewustwording creëren bij medewerkers, door security workshops.
  • Zeker weten dat de omgeving veilig is door pentesten.
  • Advies rondom private- en public Cloud inrichtingen.
  • Zorgen voor firewalls en veilige VPN verbindingen.
  • Een extra check voor de thuiswerkplek.

Duidelijke digitale veiligheid
De techniek maakt geen fouten, maar mensen wel. Om digitale veiligheid bij iedereen op de radar te krijgen en te houden is meer nodig. Daarom bieden we onze klanten ‘security checks’ aan waarbij onze ervaren pentesters (white hackers) de bestaande infrastructuur op mogelijke gaten, zoals phishing doorlicht.

Zeker weten of jouw bedrijf veilig werkt?
Voor slechts € 499,--, exclusief btw, voeren we bij jou op lokatie een security check uit.

Of zullen we starten met een technische inventarisatie
Hoe complexer de omgeving hoe groter de kans dat er gaten kunnen vallen in de digitale veiligheid.
Daarom kunnen we ook een volledige technische scan aanbieden voor € 749,00 exclusief btw waarbij u een technisch rapport ontvangt van de huidige omgeving. Digitale veiligheid is daar vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van.